ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΟΓΚΑΣ

M. +30 694 5 224 114

E. info@altso.gr


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΟΓΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΟΓΚΑΣ

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Χρειάζεστε τη γνώμη ενός ειδικού;

Για όποια από τις παρακάτω υπηρεσίες κι αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας και σας παρέχουμε τις προτάσεις μας εντελώς δωρεάν στο χώρο σας.

Παρέχουμε υπηρεσίες Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, αναλαμβάνοντας τη μελέτη και επίβλεψη ιδιωτικών, επαγγελματικών, βιοτεχνικών καθώς επίσης και βιομηχανικών έργων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
Η εκπόνηση ηλεκτρολογικών έργων είναι επιτυχημένη και ολοκληρωμένη όταν γίνεται με συνέπεια, υπευθυνότητα και σεβασμό προς τον πελάτη ,έχοντας ως γνώμονα την ασφάλεια και σωστή λειτουργία.

 

Mελέτη – Επίβλεψη

Αναλαμβάνουμε την εκπόνηση ηλεκτρολογικών μελετών καθώς επίσης και την επίβλεψη έργων.

Μάθετε περισσότερα…

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις

Οι ηλεκτρολογικές εργασίες – εγκαταστάσεις αναφέρονται σε ένα ευρύ φάσμα εργασιών που πάντα όμως εκτελούνται με συνέπεια, σύνεση, υπευθυνότητα και σεβασμό προς τον πελάτη.

Μάθετε περισσότερα…

Έλεγχος & Επανέλεγχος Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων

Έλεγχος και Επανέλεγχος οποιασδήποτε ηλετρικής εγκατάστασης σύμφωνα με τη Νέα Υδέ και το πρότυπο ΕΛΟΤ HD 384 καθώς επίσης και παλαιοτέρων εγκαταστάσεων σύμφωνα με το ΚΕΗΕ.

Μάθετε περισσότερα…

Ηλεκτρολογικοί πίνακες

Σχεδιασμός και εγκατάσταση ηλεκτρολογικών πινάκων που ανταποκρίνονται πλήρως στις προδιαγραφές, χρησιμοποιώντας επώνυμα υλικά υψηλής ποιότητας σε συνεργασία με μεγάλους οίκους.

Μάθετε περισσότερα…

Δομημένη Καλωδίωση

Καθώς οι ανάγκες μας συνεχώς εξαλλάσσονται, μπορούμε, μέσα από το σύστημα της δομημένης καλωδίωσης να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε οικίας και επαγγελματικού χώρου για ενδοεπικοινωνία και ανταλλαγή δεδομένων σε πραγματικά υψηλές ταχύτητες. Στόχος μας σε αυτό το σημείο είναι η δημιουργία ενός ασφαλούς, λειτουργικού και αποδοτικού δικτύου.

Μάθετε περισσότερα…

«Έξυπνοι Χώροι »

«Έξυπνο σπίτι» – «Έξυπνοι χώροι», ένας όρος που έχει μπει δυναμικά στην ζωή μας. Η τεχνολογία εξελίσσεται και μαζί με αυτή και οι ανάγκες μας. Η ζωή μέσα σε ένα «έξυπνο χώρο» μας δίνει απεριόριστες δυνατότητες με λύσεις καθημερινές και πάνω από όλα πρακτικές με κόστος προσιτό πλέον σε όλους, ανάλογο μιας συμβατικής εγκατάστασης. Ενημερωθείτε σχετικά τα προτερήματα και τα οικονομικά οφέλη και κάντε την ζωή σας λίγο πιο εύκολη……

Μάθετε περισσότερα…

Υποστήριξη

Αντιμετωπίζετε προβλήματα; Έχουμε τη λύση!
Παρέχουμε υπηρεσίες υποστήριξης αλλά και επιδιόρθωση κακοτεχνιών και ελλείψεων που λίγο πολύ συναντούμε σε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και αυτοματισμούς στον οικιακό και επαγγελματικό τομέα.

Μάθετε περισσότερα…

Βιομηχανικοί και Βιοτεχνικοί Αυτοματισμοί

Σχεδιασμός κυκλωμάτων, επιλογή υλικών, εγκατάσταση, καλωδίωση και προγραμματισμός συμβατικών αυτοματισμών ή αυτοματισμών με την χρήση προγραμματιζόμενων ελεγκτών (PLC) των εταιριών Siemens και Mitsubishi, σε υπάρχουσες ή νέες εφαρμογές.

Μάθετε περισσότερα…

Υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας

Με βάση τη νομοθεσία (Π.Δ. 17/96, αρθρο 4, παράγραφοι 1 και 2) όλες οι επιχειρήσεις, έστω κι αν απασχολούν έναν μόνο υπάλληλο πρέπει να έχουν Τεχνικό Ασφαλείας.

Μάθετε περισσότερα…

Συντήρηση Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων

Σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 13306, ως συντήρηση νοείται ο “συνδυασμός όλων των τεχνικών, διοικητικών και διαχειριστικών ενεργειών κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής ενός αντικειμένου που αποσκοπούν στη διατήρησή του, ή στην επαναφορά του, σε μια κατάσταση στην οποία μπορεί να επιτελεί τη λειτουργία για την οποία κατασκευάστηκε“.

Μάθετε περισσότερα…