ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΟΓΚΑΣ

M. +30 694 5 224 114

E. info@altso.gr


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΟΓΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΟΓΚΑΣ

ΠΡΟΦΙΛ

Ο Αλέξανδρος Τσόγκας, πτυχιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός με έδρα το Τριάδι Θέρμης – Θεσσαλονίκης, με μεγάλη εμπειρία στον βιομηχανικό τομέα τις τελευταίες δύο δεκαετίες, διετέλεσε υπεύθυνος Τεχνικής Υποστήριξης μεγάλης Ελληνικής εταιρίας που δραστηροποιείται τόσο στον Ελλαδικό αλλά και Ευρωπαϊκό χώρο και εν συνεχεία ως Τεχνικός Διευθυντής της ίδιας εταιρίας όλων των εργοστασίων της στο εξωτερικό συνάπτοντας συνεργασία και συμφωνίες με περισσότερες απο 420 εταιρίες ανα τον κόσμο.

Η επιτυχημένη αυτή πορεία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, όπου πλέον της κάλυψης μεγάλων βιομηχανικών και βιοτεχνικών απαιτήσεων δραστηριοποιείται στη μελέτη-σχεδιασμό και κατασκευή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων τόσο ιδιωτικών, αλλά και επαγγελματικών χώρων παρέχοντας σύγχρονες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες πάντα με επαγγελματισμό και άμεση εξυπηρέτηση.

Η συνέπεια και η υπευθυνότητα που μας διακρίνει έχει συνδέσει το όνομά μας με την ειλικρινή, ποιοτική και αποδοτική συνεργασία σε κάθε δραστηριότητά μας παρέχοντας λειτουργικές και οικονομικές λύσεις που ανταποκρίνονται πλήρως στις μεμονωμένες και ξεχωριστές προσδοκίες του κάθε πελάτη μας.

Οι εξωτερικοί μας συνεργάτες είναι άνθρωποι διακεκριμένοι στο χώρο τους με εμπειρία που συμβάλλουν καθοριστικά για την πληρέστερη κατανόηση των αναγκών σας ώστε να σας παρέχεται μια ολοκληρωμένη και πληρέστερη κάλυψη των αναγκών σας καθώς και η διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των έργων μας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας γνωρίσετε και να εμπιστευθείτε ώστε να συμβάλλουμε κι εμείς με δικό μας τρόπο στην ολοκλήρωση του δικού σας ονείρου και αναγκών……

 

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ…