ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΟΓΚΑΣ

M. +30 694 5 224 114

E. info@altso.gr


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΟΓΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΟΓΚΑΣ

Author Archive

20
May

ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ:

ΕΠΑΝΟΜΗΣ, ΤΡΙΛΟΦΟΥ, ΝΕΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ, ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΣ

Στις περιοχές της Επανομής, του Τριλόφου, της Νέας Μηχανιώνας, της Αγίας Παρασκευής, του Αγγελοχωρίου και της Καρδίας αναμένεται η έναρξη της διαδικασία κτηματογράφησης με την υποβολή δηλώσεων των δικαιωμάτων κάθε φυσικού ή νομικού προσώπου. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσετε να κατοχυρώσετε και να οριοθετήσετε την ιδιοκτησία σας χωρίς αμφισβητήσεις. Η υποβολή της δήλωσης είναι υποχρεωτική, άλλως επέρχονται οι κατά το νόμο προβλεπόμενες κυρώσεις.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την υποβολή της δήλωσης είναι τα εξής:

· Απλό φωτοαντίγραφο του τίτλου.

· Απλό φωτοαντίγραφο του πιστοποιητικού μεταγραφής.

· Στοιχεία για τον εντοπισμό του ακινήτου.

· Απλό φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.

· Απλό φωτοαντίγραφο εγγράφου που να αποδεικνύει το ΑΦΜ (π.χ. απόσπασμα από εκκαθαριστικό σημείωμα εφορίας, αποδεικτικό απόδοσης ΑΦΜ ή λογαριασμό ΔΕΗ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα. Ελένη Κουλαρτσά, Δικηγόρο Επανομής, στο 6974102292 ή στο www.koulartsa.gr

Category : Νέα | Blog
20
Sep

 

Αξίζει να βάλω νυχτερινό και τι χρειάζεται να κάνω…;

Λίγα λόγια…

Το Οικιακό Τιμολόγιο με Χρονοχρέωση (Οικιακό Νυχτερινό Τιμολόγιο) Γ1Ν είναι ένα τιμολόγιο διπλής χρέωσης, δηλαδή οι καταναλώσεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του 24ώρου, χρεώνονται με δύο τιμές. Έτσι, οι καταναλώσεις που πραγματοποιούνται στο ωράριο της κανονικής χρέωσης χρεώνονται με την κανονική τιμή (οικιακό τιμολόγιο χωρίς χρονοχρέωση – Γ1), ενώ οι καταναλώσεις που πραγματοποιούνται στο ωράριο της χαμηλής χρέωσης χρεώνονται με μειωμένη τιμή.

 

Ωράριο νυχτερινού τιμολογίου:

Χειμερινή περίοδος: 1 Νοεμβρίου έως 30 Απριλίου 02:00-08:00 και 15:30-17:30

Θερινή περίοδος: 1 Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου 23:00-07:00

Για τους οικιακούς πελάτες που έχουν μειωμένο νυχτερινό τιμολόγιο πριν το έτος 1988 (εάν στο μεταξύ δεν ζήτησαν την αλλαγή του), οι ώρες ισχύος του είναι από 23.00 έως 07.00 για όλο το έτος. Το Οικιακό Τιμολόγιο με Χρονοχρέωση με συνεχές ωράριο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους δεν χορηγείται πλέον.

Περισσότερα…

πηγή: ΔΕΗ

Ζητήστε τη γνώμη μας…

 

 

Category : Νέα | Blog
5
Jul

 

 

1. Αλλάζουμε τις λάμπες πυρακτώσεως στο χώρο μας με λάμπες εξοικονόμησης.

2. Κλείνουμε την τηλεόραση, το στερεοφωνικό, και γενικά όλες τις ηλεκτρικές συσκευές από τον κεντρικό διακόπτη
(δεν τις αφήνουμε σε κατάσταση stand by).

Ετήσια εξοικονόμηση περίπου 30 € από τους λογαριασμούς του ρεύματος και μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά 300 κιλά.

3. Η σωστή μόνωση του σπιτιού εξασφαλίζει δροσιά το καλοκαίρι και ζέστη το χειμώνα. Αποφεύγουμε έτσι τη χρήση ηλεκτρικού καλοριφέρ ή σόμπας.

Αν τοποθετήσουμε διπλά τζάμια εξοικονομούμε 10% στο λογαριασμό της θέρμανσης. Αν επιπλέον αυτά έχουν θερμοδιακοπή χαμηλής εκπομπής, η εξοικονόμηση φτάνει το 20 – 30% .

4. Το καλοκαίρι βάζουμε ανεμιστήρα για να δροσιστούμε και αποφεύγουμε τη χρήση κλιματιστικού. Μέσα σε 30 μόνο μέρες εξοικονομούμε περίπου 60 € και μειώνουμε τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου κατά 600-700 χιλ.

5. Δεν “ξεχνάμε” τους φορτιστές στην πρίζα όταν δεν τους χρησιμοποιούμε. Κάθε φορτιστής που χρησιμοποιούμε (κινητού ή ασύρματου τηλεφώνου, διάφορων ηλεκτρικών συσκευών), ειδικά αν είναι παλαιού τύπου, μπορεί να μας κοστίζει 2-3 € το χρόνο και η χρήση του να συνεπάγεται την έκλυση 20-30 κιλών διοξειδίου του άνθρακα. Καλύτερα να τους βγάζουμε από την πρίζα

6. Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία πλύσης στο πλυντήριο ρούχων και πλένουμε μόνο όταν ο κάδος είναι γεμάτος .

Εξοικονόμηση ενέργειας 30-50% ανά πλύση

7. Προτιμάμε φορητό υπολογιστή και επίπεδη οθόνη, σβήνουμε την οθόνη και  κλείνουμε από τον κεντρικό διακόπτη τα περιφερειακά συστήματα όταν δεν τα χρησιμοποιούμε. Ετήσια εξοικονόμηση περίπου 15 – 20 € από τα περιφερειακά και μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά 150 – 200 κιλά περίπου.  Οι φορητοί υπολογιστές καταναλώνουν έως και 93% λιγότερη ενέργεια από τους σταθερούς.

8. Μαγειρεύουμε έξυπνα, σε σκεύη που εφαρμόζουν στις εστίες με το καπάκι κλειστό. Δέκα λεπτά πριν ετοιμαστεί το φαγητό κλείνουμε το μάτι. Δεν ανοίγουμε άσκοπα την πόρτα του φούρνου. Αν η βάση του σκεύους είναι 1-2 εκατοστά μικρότερη από την εστία, σπαταλάμε 20 – 30% περισσότερη ενέργεια. Κάθε φορά που ανοίγουμε την πόρτα του φούρνου, χάνεται το 20% της θερμότητας.

9. Όταν αγοράζουμε νέες ηλεκτρικές συσκευές, επιλέγουμε υψηλή ενεργειακή κλάση (Α++, Α+, Α). Ψυγείο: ετήσια
εξοικονόμηση 25 € και μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά 250 κιλά. Πλυντήριο: ετήσια εξοικονόμηση 3 € και μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά 30 κιλά

10.  Τοποθετούμε ηλιακό θερμοσίφωνα. Εξοικονόμηση τουλάχιστον 150 € το χρόνο και 1,5 τόνων διοξειδίου του άνθρακα

11.  Τοποθετούμε στην ταράτσα μας ένα φωτοβολταϊκό σύστημα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας (1kW, δηλαδή περίπου 10-15 τετραγωνικά μέτρα).

Πηγή: www.greenpeace.org

 

 

Category : Νέα | Blog
6
Jun

Στο ΦΕΚ 844 Β της 16/05/2011 βρίσκεται η Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας με αριθ. Φ.50/503/168 της 19/04/2011 η οποία αφορά την νέα Υπέυθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη (ΥΔΕ).

Η νέα Υπέυθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη σε Ηλεκτρονική μορφή εδώ.

Η απόφαση αυτή έχει 4 άρθρα τα οποία αναφέρουν (συνοπτικά):

Άρθρο 1
Ορίζει νέο περιεχόμενο για την Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη στο οποίο περιλαμβάνεται και πρωτόκολλο ελέγχου με βάση το πρότυπο ΕΛΟΤ HD 384.

Άρθρο 2
Περιγράφει τις απαιτήσεις για την υποβολή στοιχείων για υποσταθμούς μέσης τάσης.

Άρθρο 3
Ορίζει τις προϋποθέσεις με βάση τις οποίες η επιχείρηση διανομής ενέργειας μπορεί να αρνηθεί την σύνδεση ή να διακόψει την ηλεκτροδότηση εγκατάστασης.

Άρθρο 4
Ορίζει μεταβατικό στάδιο 3 μηνών. Επομένως μετά τις 16.08.2011 θα πρέπει να είναι σε χρήση μόνο η νέα ΥΔΕ.

Για να κατεβάσετε την Νέα Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη (ΥΔΕ) σε ηλεκτρονική μορφή, καθώς και το αντίστοιχο ΦΕΚ, πατήστε εδώ

Category : Νέα | Blog
17
Apr

Η περιοχή του Τριαδίου θα είναι σύντομα κοντά σας μέσω του www.triadi.gr.

To www.altso.gr ενισχύει την παρουσία του Τριαδίου του δήμου Θέρμης στο διαδίκτυο.

Ανακαλύψτε σύντομα τα όμορφα περίχωρα της Θεσσαλονίκης.

Category : Νέα | Blog
2
Mar

Τη δυνατότητα της online καταχώρησης των ενδείξεων του μετρητή ξεκίνησε να προσφέρει η ΔΕΗ. Με αυτό τον τρόπο ο δίμηνος λογαριασμός θα έρχεται βάσει της πραγματικής κατανάλωσης και όχι με τις κατ’ εκτίμηση καταναλώσεις – το γνωστό «έναντι». Θα μπορείτε, δηλαδή, να λαμβάνετε πάντοτε εκκαθαριστικό λογαριασμό αντί για έναντι.

Πιο συγκεκριμένα, στους συνήθεις πελάτες Χαμηλής Τάσης (οικίες, καταστήματα, μικρές επιχειρήσεις, κλπ) η ΔΕΗ εφαρμόζει διμηνιαία έκδοση λογαριασμών. Ο λογαριασμός του πρώτου διμήνου εκδίδεται χωρίς καταμέτρηση, με κατ’ εκτίμηση καταναλώσεις («έναντι»). Το «έναντι» υπολογίζεται αυτόματα από το μηχανογραφικό σύστημα της Επιχείρησης και βασίζεται σε συγκεκριμένο αλγόριθμο που περιλαμβάνει τα ιστορικά στοιχεία των καταναλώσεων (π.χ. τις καταναλώσεις της αντίστοιχης χρονικής περιόδου του προηγούμενου έτους).

Ο λογαριασμός του δεύτερου διμήνου (εκκαθαριστικός) εκδίδεται μετά από λήψη ένδειξης από το προσωπικό της Επιχείρησης και περιλαμβάνει τη συνολική κατανάλωση του τετραμήνου, από την αξία του οποίου αφαιρείται η αξία ρεύματος που είχε χρεωθεί στον κατ’ εκτίμηση («έναντι») λογαριασμό.

Μέχρι σήμερα η ΔΕΗ έδινε τη δυνατότητα τηλεφωνικής καταχώρησης της ένδειξης από τον αριθμό 10410. Η online καταχώρηση ωστόσο αναμένεται να είναι πιο πρακτική, επιτρέποντάς σας να λαμβάνετε πάντοτε εκκαθαριστικό λογαριασμό και όχι έναντι.

Αναλυτικές οδηγίες για το πώς ακριβώς θα πραγματοποιήσετε την καταχώρηση μπορείτε να βρείτε παρακάτω, ενώ η διεύθυνση της εφαρμογής online καταχώρησης ενδείξεων μετρητή είναι στο https://ivr.dei.com.gr/.

Καταχώρηση Ενδείξεων Μετρητή

Η ΔΕΗ σας δίνει πλέον τη δυνατότητα να συμμετέχετε στην καταμέτρηση της κατανάλωσής σας.
Έτσι, μπορείτε εσείς οι ίδιοι να δώσετε την ένδειξη του μετρητή σας και να λαμβάνετε κάθε δίμηνο λογαριασμό με βάση την πραγματική σας κατανάλωση.

Εύκολα – Σίγουρα – Γρήγορα

Ποια είναι η συχνότητα έκδοσης λογαριασμών από τη ΔΕΗ;
Στους συνήθεις πελάτες Χαμηλής Τάσης (οικίες, καταστήματα, μικρές επιχειρήσεις, κλπ) η ΔΕΗ ΑΕ εφαρμόζει διμηνιαία έκδοση λογαριασμών. Συγκεκριμένα, ο λογαριασμός του πρώτου διμήνου εκδίδεται με κατ’ εκτίμηση καταναλώσεις (“έναντι”) ενώ ο λογαριασμός του δεύτερου διμήνου (εκκαθαριστικός) εκδίδεται μετά από λήψη ένδειξης από το προσωπικό της Επιχείρησης και περιλαμβάνει τη συνολική κατανάλωση του τετραμήνου, από την αξία του οποίου αφαιρείται η αξία ρεύματος που είχε χρεωθεί στον κατ’ εκτίμηση (“έναντι”) λογαριασμό.

Πώς υπολογίζονται οι κατ’ εκτίμηση (έναντι) καταναλώσεις;
Οι κατ’ εκτίμηση καταναλώσεις (“έναντι”) υπολογίζονται αυτόματα από το μηχανογραφικό σύστημα της Επιχείρησης. Ο υπολογισμός δεν είναι αυθαίρετος, αλλά βασίζεται σε συγκεκριμένο αλγόριθμο που περιλαμβάνει τα ιστορικά στοιχεία των καταναλώσεων, όπως είναι οι καταναλώσεις της αντίστοιχης χρονικής περιόδου του προηγούμενου έτους. Κατά συνέπεια, οι συγκεκριμένες καταναλώσεις δε διαφέρουν σημαντικά από την πραγματική κατανάλωση του διμήνου, εκτός και εάν το τελευταίο χρονικό διάστημα διαφοροποιήθηκαν οι καταναλωτικές συνήθειες του πελάτη μας.

Πότε μπορείτε να δώσετε την ένδειξη;
Μέσα σε διάστημα 5 ημερών το οποίο θα αναγράφεται ευδιάκριτα στην πρώτη σελίδα του εκκαθαριστικού λογαριασμού σας πάνω από τον πίνακα με τις ενδείξεις μετρητή (κυκλωμένο στην επόμενη εικόνα).

Έντυπο λογαριασμού

Εάν δεν δώσετε την ένδειξη σημαίνει ότι επιλέγετε την έκδοση λογαριασμού Έναντι, ο οποίος θα εκδοθεί αυτόματα με βάση τις καταναλώσεις της αντίστοιχης περιόδου του περασμένου χρόνου.
Εσείς επιλέγετε.

Τι θα πρέπει να γνωρίζετε

Τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής (Κ.Η.Π.) που αναγράφεται στο λογαριασμό σας
( κυκλωμένο στην επόμενη εικόνα)

Έντυπο λογαριασμού

Την ένδειξη του μετρητή σας

Τι πρέπει να κάνετε

1. Επιβεβαιώστε ότι ο Αριθμός Παροχής που αναγράφεται στο λογαριασμό σας, είναι ο ίδιος με αυτόν που εμφανίζεται στο μεταλλικό ταμπελάκι πάνω στο μετρητή σας. ( κυκλωμένο στην επόμενη εικόνα)

2. Σημειώστε την ένδειξη, παραλείποντας τα δεκαδικά ψηφία που εμφανίζονται με διαφορετικό χρώμα.
(χωρίς το κυκλωμένο δεκαδικό της επόμενης εικόνας)

3. Εάν έχετε Μειωμένο Νυχτερινό Οικιακό Τιμολόγιο, τότε θα πρέπει να σημειώσετε δυο ενδείξεις, την ένδειξη Κ (Κανονικό Ημερήσιο Τιμολόγιο) και την ένδειξη Μ (Μειωμένο Νυχτερινό Τιμολόγιο) (δείτε τα κυκλωμένα στην επόμενη εικόνα).

Πως θα καταχωρήσετε την ένδειξή σας:

Τηλεφωνικά, καλώντας 10410 από σταθερό τηλέφωνο με αστική χρέωση ή από κινητό τηλέφωνο, με την αντίστοιχη χρέωση κλήσης από κινητό.
Μια φιλική φωνή θα σας καθοδηγήσει στο μενού υπηρεσιών και θα περιμένει τις οδηγίες σας προτείνοντας σας κάθε φορά την κατάλληλη λέξη για να συνεχίσετε.
Μπορείτε να επιλέξετε να εξυπηρετηθείτε, είτε από το σύστημα αναγνώρισης φωνητικών εντολών – πληκτρολόγησης, είτε από κάποιο Εκπρόσωπό μας λέγοντας τη λέξη ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ.

Ηλεκτρονικά μέσω της εταιρικής μας ιστοσελίδας (www.dei.gr).

Έτσι, μπορείτε πάντα να λαμβάνετε εκκαθαριστικό λογαριασμό και όχι έναντι.

Εάν επιθυμείτε να καταχωρήσετε την ένδειξη του μετρητή σας πατήστε εδώ…

Category : Νέα | Blog
15
Nov

Εργασιακό άγχος

 

Το εργασιακό άγχος αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για την υγεία και την ασφάλεια που αντιμετωπίζουμε στην Ευρώπη. Αφορά περίπου έναν στους τέσσερις εργαζομένους ενώ, σύμφωνα με μελέτες, ποσοστό από 50% έως 60% του συνόλου των χαμένων εργάσιμων ημερών σχετίζονται με το εργασιακό άγχος. Το γεγονός αυτό συνεπάγεται τεράστια επιβάρυνση τόσο για την ανθρώπινη υγεία όσο και για την οικονομική επίδοση.Το εργασιακό άγχος μπορεί να επηρεάσει οποιονδήποτε εργαζόμενο ασχέτως της θέσης του στην ιεραρχία. Παρατηρείται σε όλους τους κλάδους και σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Το άγχος επηρεάζει την υγεία και την ασφάλεια των ατόμων, αλλά και την υγεία των επιχειρήσεων και των εθνικών οικονομιών.

Το άγχος είναι το δεύτερο σε συχνότητα αναφερόμενο πρόβλημα υγείας και επηρεάζει ποσοστό 22% των εργαζομένων στην ΕΕ των 27 (για το 2005). Επιπλέον, ο αριθμός των ατόμων που πάσχουν από παθήσεις που σχετίζονται με το άγχος και προκαλούνται ή επιδεινώνονται από την εργασία αναμένεται να αυξηθεί. Ο μεταβαλλόμενος κόσμος της εργασίας θέτει ολοένα και περισσότερες απαιτήσεις στους εργαζομένους μέσα από την περικοπή προσωπικού και την εξωτερική ανάθεση, τη μεγαλύτερη ανάγκη για ευελιξία από άποψη λειτουργιών και δεξιοτήτων, την αυξανόμενη χρήση συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου, την αυξανόμενη εργασιακή ανασφάλεια και την εντατικοποίηση της εργασίας (με αυξημένο φόρτο εργασίας και μεγαλύτερη πίεση) και την κακή ισορροπία μεταξύ εργασιακού και ιδιωτικού βίου.

Το άγχος μπορεί να προκαλέσει ασθένειες και δυστυχία τόσο στην εργασία όσο και στο σπίτι. Το άγχος μπορεί επίσης να επιβαρύνει την ασφάλεια στον χώρο εργασίας και να συμβάλει στην εμφάνιση άλλων προβλημάτων υγείας που σχετίζονται με την εργασία, όπως οι μυοσκελετικές παθήσεις. Το άγχος επηρεάζει σημαντικά τα αποτελέσματα των επιχειρήσεων.

Ο περιορισμός του εργασιακού άγχους και των ψυχοκοινωνικών κινδύνων δεν απαιτείται μόνο για ηθικούς αλλά και για νομικούς λόγους. Επίσης αποτελεί σημαντικό επιχειρηματικό κίνητρο. Το 2002 υπολογίστηκε ότι το ετήσιο οικονομικό κόστος του εργασιακού άγχους στην ΕΕ των 15 ανήλθε στα 20 δισ. ευρώ.

Το θετικό είναι ότι το εργασιακό άγχος μπορεί να αντιμετωπιστεί με εξίσου ορθολογικό και συστηματικό τρόπο όπως και τα άλλα ζητήματα υγείας και ασφάλειας. Υπάρχουν άπλετα πρακτικά παραδείγματα αντιμετώπισής του σε ολόκληρη την ΕΕ. Με τη σωστή προσέγγιση, οι εργαζόμενοι μπορούν να προστατευτούν από το άγχος.

Μάθετε περισσότερα…

Υλοποίηση της αυτόνομης συμφωνίας-πλαισίου των Ευρωπαίων Κοινωνικών Εταίρων για το εργασιακό άγχος. Το βίντεο δείχνει πώς αντιμετωπίζουν το εργασιακό άγχος οι ευρωπαϊκές οργανώσεις εργοδοτών και εργαζομένων.

Duration : 14’50”

Date: Jul 2009

Category : Νέα | Blog
29
Jul
العربية

الكسندر تسونغاس ، وهو مهندس خريج الكهربائية مع خبرة واسعة في صناعة على مدى العقدين الماضيين ، كان الدعم التقني مسؤولة كبيرة drastiropoiitai الشركة اليونانية في كل من اليونان واوروبا في انتاج المواد العازلة وبعد ذلك المدير الفني لهذه الشركة وجميع من لهم في الخارج من خلال الدخول في اتفاقات تعاون مع أكثر من 420 شركات من مختلف أنحاء العالم.

هذه الدورة ناجحة واستمرت حتى اليوم ، مع مزيد من التغطية من المتطلبات الرئيسية التصنيع الصناعية والمشاركة في دراسة وتصميم وبناء المرافق الكهربائية في القطاعين الخاص والتجاري الأماكن التي تقدم خدمات حديثة وشاملة والمهنية دائما موجه الخدمة.

الاتساق والمساءلة الذي يميز هو اسم لدينا علاقة لنا صادقة ، وحلول نوعية وكفاءة التعاون في جميع أنشطتنا ، وتوفير والتشغيلية والمالية التي تلبي تماما توقعات الفرد والفردية لكل عميل.

المتعاونين لدينا الخارجية الناس متميزة في مجالات خبرتهم حاسمة من أجل فهم أفضل للاحتياجات الخاصة بك لتعطيك تغطية شاملة وكاملة للاحتياجات الخاصة بك ، وضمان حسن سير مشاريعنا.

لا تترددوا في الاتصال بنا لإعلامنا ، ونحن على ثقة من أن تسهم في طريقنا لاستكمال حلمك واحتياجات……

Category : International Visitors | Blog
29
Jul

Alexander Tsogkas, un ingénieur diplômé électrique avec une vaste expérience dans le secteur industriel au cours des deux dernières décennies, il était responsable de l’appui technique important drastiropoiitai société grecque à la fois en Grèce et en Europe, puis comme directeur technique de cette société et l’ensemble de ses usines à l’étranger, la conclusion accords de coopération avec plus de 420 entreprises du monde entier.

Ce cours avec succès se poursuit jusqu’à aujourd’hui, avec une couverture plus large des grandes exigences de fabrication industrielle et participé à l’étude, la conception et la construction d’installations électriques à la fois privés et commerciaux locaux offrant des services modernes et complets toujours professionnelle et un service rapide.

La cohérence et la responsabilité qui nous distingue, c’est notre nom en rapport avec honnêtes, des solutions de qualité et une coopération efficace dans toutes nos activités, fournissant opérationnelles et financières qui répondent pleinement aux attentes individuelles et individuels de chaque client.

Nos partenaires extérieurs gens sont distingués dans leurs domaines d’expertise sont cruciaux pour une meilleure compréhension de vos besoins pour vous offrir une couverture complète et détaillée de vos besoins et d’assurer le bon fonctionnement de nos projets.

N’hésitez pas à nous contacter pour nous le faire savoir et de la confiance que nous contribuons à notre façon à la réalisation de vos rêves et des besoins … …

.

.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Category : International Visitors | Blog
29
Jul

Александър Tsogkas, завършил електроинженер с богат опит в индустрията през последните две десетилетия, той е бил отговорен за техническа поддръжка голяма гръцка компания drastiropoiitai както в Гърция и Европа и след това като технически директор за тази компания и всички свои заводи в чужбина, сключване на споразумения за сътрудничество с повече от 420 компании от цял свят.

Този успешен курс продължава до днес, с по-голямо отражение на големи промишлени и производствени изисквания, участващи в проучване-проектиране и изграждане на електрически инсталации частни, така и търговски обекти предлагат модерни и всестранни услуги винаги професионално и бързо обслужване.

Съгласуваността и отчетност, което отличава нас е нашето име, свързано с искрена, достойни и ползотворно сътрудничество във всички наши дейности и създаване на оперативни и икономически решения, които отговарят напълно индивидуални и уникални очакванията на всеки клиент.

Нашите външни партньори са хора, отличена в тяхната сфера на експертни мнения са от решаващо значение за по-доброто разбиране на нуждите ви да ви дам един всестранно и пълно покритие на нуждите ви и гарантирането на гладкото протичане на нашите проекти.

Не се колебайте да се свържете с нас за да споделите с нас и вярваме, че даваме своя принос в нашия собствен начин за завършване на съня си и се нуждае от … …

.

.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Category : International Visitors | Blog
29
Jul

Alexander Tsogkas, un ingegnere elettrico con esperienza nel settore nel corso degli ultimi due decenni, è stato responsabile del supporto tecnico di grandi dimensioni drastiropoiitai società greca, sia in Grecia e in Europa e poi come Direttore Tecnico per la società e tutti i suoi stabilimenti all’estero, la conclusione accordi di cooperazione con oltre 420 aziende in tutto il mondo.

Questo corso di successo è continuato fino ad oggi, con una maggiore copertura dei maggiori requisiti di produzione industriali e coinvolti nello studio, progettazione e costruzione di impianti elettrici sia privati che commerciali locali offrendo servizi moderni e completi sempre un servizio tempestivo e professionale.

La coerenza e la responsabilità che ci contraddistingue è il nostro nome collegato con onesta, soluzioni di qualità ed efficiente cooperazione in tutte le nostre attività, fornendo operativi e finanziari che soddisfano completamente le aspettative individuali e individuale di ogni cliente.

I nostri collaboratori esterni persone sono distinti nel loro settore di competenza sono fondamentali per comprendere meglio le vostre esigenze per darvi una copertura globale e completa delle vostre esigenze e garantire il buon funzionamento dei nostri progetti.

Non esitate a contattarci per farci sapere e la fiducia che diamo il nostro contributo a modo nostro alla realizzazione del tuo sogno e le esigenze … …

.

.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Category : International Visitors | Blog
29
Jul

亚历山大聪格斯,一毕业,在业界拥有丰富经验的电气工程师近20年来,他负责公司的技术支持大型希腊drastiropoiitai都在希腊和欧洲,然后再作为技术总监的公司,其海外工厂的结论,所有有超过420个世界各地的伙伴合作协议。

这次成功的当然是一直持续到今天,更主要的工业和制造业在参与这项研究的要求,设计和施工的电气设施私人和商业楼宇提供现代化的和全面的服务始终专业和及时的服务覆盖范围。

一致性和问责制区别于我们是我们的名字与诚实,质量和效率,我们所有的活动合作,提供业务和财务解决方案,充分满足客户的个人和个人期望有关。

我们在各自领域杰出的专业知识是人的外部合作者更好of your需求的理解,关键给你一个你需要的全面and complete coverage and the确保对我们的项目smooth running。

不要犹豫,联系我们,让我们了解和信任,我们在我们自己的方式为你的梦想和需要完成作出贡献… …

.

.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Category : International Visitors | Blog
24
Jul

Γιατι εμείς παρέχουμε ηλεκτρολογικές υπηρεσίες με…

1. Εμπειρία

2. Τεχνογνωσία

3. Αξιοπιστία

4. Υπευθυνότητα

5. Συνέπεια

6. Σεβασμό προς τον πελάτη

7.  Τεχνική υποστήριξη 24 ώρες, 365 μέρες

8. Τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς

9. και φυσικά εμάς… γιατι ΜΟΝΟ εμείς ερχόμαστε στο χώρο σας εντελώς δωρέάν να σας πούμε τη γνώμη μας και τις προτάσεις μας χωρίς ΚΑΜΙΑ δέσμευση…!

Ζητήστε τώρα τη γνώμη μας στέλνοντας email ή καλώντας στο 694 5 224 114.

Και αν θέλετε…..αφήστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Μάθετε για τις υπηρεσίες μας…

.

.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Category : Νέα | Blog
12
Jul

Deutsch

Posted by Comments Off on Deutsch

Alexander Tsogkas, ein Absolvent Elektroingenieur mit langjähriger Erfahrung in der Branche in den vergangenen zwei Jahrzehnten war er verantwortlich technischen Support großen griechischen Unternehmen drastiropoiitai sowohl in Griechenland und Europa, dann als Technischer Direktor für das Unternehmen und alle seine Fabriken im Ausland, den Abschluss Kooperationsvereinbarungen mit mehr als 420 Unternehmen auf der ganzen Welt.

Dieser erfolgreiche Kurs wird fortgesetzt, bis heute, mit mehr Deckung der wichtigsten Industrie-und Fertigungstechnologien Anforderungen an der Studie beteiligten, Konstruktion und Bau von elektrischen Anlagen, private und gewerbliche Räumlichkeiten mit modernen und umfassenden Dienstleistungen stets professionellen und prompten Service.

Die Konsistenz und der Rechenschaftspflicht, die uns unser Name steht für ehrliche, anständige und fruchtbare Zusammenarbeit in all unseren Aktivitäten verbunden unterscheidet, Bereitstellung operativer und finanzieller Lösungen, die in vollem Umfang entsprechen den Einzelnen und die individuellen Erwartungen jedes einzelnen Kunden.

Unsere externen Mitarbeiter sind Menschen in ihrem Fachgebiet auszeichnen zum besseren Verständnis Ihrer Bedürfnisse von entscheidender Bedeutung, um Ihnen eine umfassende und vollständige Berichterstattung über Ihre Bedürfnisse und die Gewährleistung des reibungslosen Funktionierens unserer Projekte.

Zögern Sie nicht uns zu kontaktieren, um uns kennen und vertrauen, dass wir in unseren eigenen Weg bis zur Fertigstellung Ihres Traumhauses und Bedürfnisse beitragen … …

Kontakt:

Alexandros Tsogkas

Electrical Engineer

po BOX D2301

a.c. 57001

TRIADI – THESSALONIKI

GREECE

T. +30 231 0 365 653

F. +30 231 0 365 894

M. +30 694 5 224 114

E. info@altso.gr.

.

Übersetzung aus dem Google Translator!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Category : International Visitors | Blog
12
Jul

English

Posted by Comments Off on English

Alexandos Tsogkas is a  post graduate electrical engineer with extensive experience in the industry. For over the past two decades he was responsible for the technical support of a large Greek company which covers both Greece and Europe and the last five  years he holds the position of the Technical Support Manager in Greece and aboard cooperating with more than 420 companies around the world.

This professional activity continues successfully until today, not only in the field of the technical support of the industrial needs but also in the study, design and contruction of a varity of electrical installations for private and commercial places. The offered services are modern, comlpete  and immediate.

Our services reveal consistency and responsibility as our name is connected with honest, quality and efficient cooperation, providing functional and financial solutions that fully meet our comstumes’ special needs.

Our external collaborators are experts and they contribute  for better understanding of your needs in order  to accomplish a complete coverage of your needs, ensuring the normal and correct operation of our projects.

Do not hesitate to contact us, learn about us, trust us and let us contribute, in our way, to the fulfilment of your own dreams and needs … …

Contact:

Alexandros Tsogkas

Electrical Engineer

po BOX D2301

a.c. 57001

TRIADI – THESSALONIKI

GREECE

T. +30 231 0 365 653

F. +30 231 0 365 894

M. +30 694 5 224 114

E. info@altso.gr

 


 

.

.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Category : International Visitors | Blog